maanantai 17. elokuuta 2015

I'm here!

Wellsville Royals1 Royals2 Royals3 AFSers

Terveisiä Kansasista! Oon nyt ollut täällä neljä päivää ja ajattelin tulla vähän kertomaan kuulumisia. Matka meni tosi hyvin, mutta pakko sanoa, että se oli kyllä pitkä päivä. Onneksi mulla oli aivan huippuja kohtalotovereita matkaseurana, joten tylsää ei ollut missään vaiheessa. Yövyttiin ke-to Houstonissa hotellissa, ja torstaina lensin Kansas Cityyn, missä mun hostit oli jo vastassa.

Tää paikka on kyllä ollut positiivinen yllätys. Tulen hyvin toimeen hostien kanssa ja tykkään uudesta kodista kovasti! Joo, onhan tää keskellä maaseutua, mutta täällä on tosi nättiä ja ihmiset on super ystävällisiä. En oo kyllä hirveesti kerennyt hengähtää tänne tulon jälkeen, on nimittäin ollut sen verran ohjelmaa että huhhuh. Heti ensimmäisenä iltana mentiin katsomaan isoa baseball-matsia, mikä oli ihan huippua! Itse peli oli toisaalta pettymys, koska se oli paljon hidastempoisempaa kuin odotin, ei esimerkiksi yhtä intensiivistä kuin futis tai jääkiekko. Mutta tunnelma baseball-pelissä oli mahtava. Katsomo oli ihan täysillä mukana kannustamassa kotijoukkuetta Royalseja, joka lopulta voitti, jee!

Seuraavana päivänä menin host-siskon kanssa hänen kaverinsa juhliin, jonne sitten jäätiin myös yöksi. Jo nyt on kyllä tullut huomattua että amerikkalaiset on tosi sosiaalisia ja ottaa avosylin vastaan. Lähdettiin sleepoverista aikaisin aamulla, koska mulla oli lauantaina vaihtaritapaaminen Kansas Cityssä. Muiden vaihtareiden kanssa puhuminen on yks parhaista jutuista täällä. On niin mielenkiintosta jutella Thaimaasta, Italiasta tai Chilesta tulevan vaihtarin kanssa ja verrata kokemuksia. Muiden ulkomaalaisten kanssa on myös helpompi puhua englantia, haha.

Eilen käytiin ensin aamulla kirkossa (mikä oli yllättävän samanlaista kuin Suomessa!) ja iltapäivä vietettiin puistossa, jossa oli eläimiä ja vanhoja liikkeitä ja muita rakennuksia. Täällä on vieläkin tosi lämmintä, yli 30 celciusta joka päivä, joten kaikki ulkoaktiviteetit on tosi mielekkäitä. Illaksi mentiin syömään kivaan ravintolaan tuttavaperheen kanssa. Tää päivä on ollut vähän rauhallisempi. Kävin tutustumassa Wellsvillen keskustaan ja mun kouluun ja meillä oli ekat cross country -treenit. Tänään ei kylläkään tehty muuta kuin katsottiin joku turvallisuusvideo, mutta huomenna päästään juoksemaan! Oon tosi innoissani koulun aloittamisesta torstaina ja etenkin tästä cross countrysta.

Meitä vaihtareita on varoiteltu väsymyksestä, joka iskee vuoden alussa, ja voin kyllä allekirjoittaa sen. Vieraalla kielellä puhuminen sekä uudet asiat ja ihmiset vaatii aika paljon huomiota ja panostusta. Oon jatkuvasti väsynyt, mutta toisaalta oon niin innoissani kaikesta, ettei sitä huomaa ennen kuin istuu hetken paikallaan, haha. Joka tapauksessa oon tosi onnellinen siitä, että saan olla täällä. Ollaan kovasti suunniteltu vaikka mitä hauskaa tulevalle vuodelle hostien kanssa, joten tylsää ei ainakaan tule olemaan vielä vähään aikaan.

6 kommenttia:

 1. Ihana blogi Jenni! <3 Oot ollu jo kauan siellä! :o Sun amerikan elämä kuulostaa huipulta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ainiin mun blogi löytyy täältä: http://annikainamerica.blogspot.fi/

   Poista
  2. ainiin mun blogi löytyy täältä: http://annikainamerica.blogspot.fi/

   Poista
  3. Voi kiitos Annika!!! :-) Niimpä, aika on menny toisaalta tosi nopeasti ku on ollu tekemistä mutta toisaalta tuntuu tosi oudolta et olin vielä viikko sitte Suomessa :D
   Meenpäs heti tsekkaamaan sun blogin, sulla on aina niin upeita kuvia!

   Poista
 2. wii kuulostaa huipulta! ja noi kuvat:D kui iso toi stadion onkaa ja hirveesti ihmisiä. Mua alkaa jo nyt vähän pelottaa kuinka väsynyt mä tulen olemaan tuol espanjassa, kun ihan vieras kieli... pidä hauskaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha niimpä!! Toi espanja varmasti on astetta haastavampaa ku mun englanti mutta hei, ei se väsymyskään onneksi koko vuotta kestä. Kyllä me selvitään :-) ja samoin, mahtava vuosi tulossa!

   Poista