torstai 6. elokuuta 2015

Odotuksia vuodelle

Sea

Oon ajatellut, että lähden vaihtoon sillä asenteella, että toivon parasta ja varaudun pahimpaan. En oo halunnu asettaa liian suuria tai erityisiä odotuksia vuodelle, koska se voi olla ihan millainen vain. Mun mielestä on parempi, että sen näkee sitten. Tietty mulla on joitain suunnitelmia ja toiveita, mutta  pyrin olemaan mahdollisimman avoimin mielin. Haluan sanoa uusille mahdollisuuksille kyllä, olematta ennakkoluuloinen.
Toivon, että englannin kielen lisäksi opin myös muita asioita. Jotenkin tuntuu, että vaihtoon lähteminen tarkoittaa mulle tavallaan kasvamista, tietynlaista itsenäistymistä. Toivon, että palatessa 11 kuukauden kokemuksen jälkeen oon ainakin vähän erilainen ihminen, kuin mitä lähdin! Lisäksi odotan uusiin ihmisiin tutustumista, erilaista opiskelua, matkustamista sekä monia muita asioita.
En oleta, että vuosi tulee olemaan vain pitkä loma tai pelkkää hauskanpitoa - en todellakaan. Se on kuitenkin ihan tavallista arkielämää sielläkin. Vaihtovuosi tuo varmasti tullessaan paljon haasteita ja yllättävänkin rankkoja hetkiä, mutta nehän vasta opettavatkin. Kohti vaikeuksia ja niiden yli, vai mitä?

Joka tapauksessa lähden aika luottavaisin mielin lätäkön toiselle puolen. Niin paljon uutta ja jännittävää tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti