maanantai 10. elokuuta 2015

SOON

kollaasi_vaihto

Nyt on kaikki tehty. Kaikki paperihommat, kaikki esivalmistelut. Suurin osa hyvästeistä on jo jätetty ja tuliaiset ostettu. Matkalaukku on täytetty ja viimeiset viestit vaihdettu host-äidin kanssa. Kaikki on valmista. En voi olla miettimättä, että oonko mie ite valmis. Tää lähtö ei nimittäin vieläkään oo iskenyt todellisuudellaan. Ehkä en oo täysin tiedostanut tätä kaikkea, mutta musta silti tuntuu, että oon valmis lähtemään. Ehkä. Viimeisen päivän kotona oon viettänyt ensin parhaiden kavereiden kanssa brunssin äärellä ja loppupäivä kului perheen kanssa lenkkeillen, syöden ja dekkaria katsoen. Ihan niinkuin tavallisena päivänä. Ja se on tuntunut oikealta tavalta viettää tää päivä.

Oon kuvitellut sen päässäni useita kertoja. Lentokentälle ajaminen, viimeiset halaukset, viimeinen vilkaisu taakse. Lento, muiden vaihtareiden kanssa innostunut jutteleminen, perhoset vatsassa koneen laskeutuessa. Host-perheen näkeminen ensimmäisen kerran.

Pian mie lähden. Enää kaksi päivää ja mie ihan oikeasti kävelen lentokoneeseen. Tuskimpa se on yhtä dramaattista tai ihmeellistä kuin minun ajatuksissa, mutta erityistä silti. Oon jo itse lentomatkasta (Helsinki-Lontoo-Houston-Kansas City) niin innoissani, että tuntuu vaikealta pysyä housuissani miettiessä perille pääsyä. Lähden siis tiistaina Rovaniemeltä Helsinkiin ja keskiviikkoaamuna sitten lähtee lento valtameren yli. Tuskin tulen enää Suomen puolelta päivittelemään, kuullaan ens kerran Jenkeistä! Reaaliajassa mun matkaa voi seurata instagramissa @jennikorteniemi ja snapchatissa @jensbbb.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti