tiistai 22. syyskuuta 2015

Catching up

scenery DSC_0091 DSC_0119 AFS 229

Hei! Pitkästä aikaa tuli istahdettua koneelle ja ja kirjoitettua vähän viime päivistä. Kuvasaldo on edelleen surkea, mutta minkäs teet. Otetaanpas siis pikakelaus viimeisen parin viikon isoimpiin tapahtumiin! Viikko sitten torstaina tosiaan mentiin sirkukseen Kansas Cityyn. Oli kyllä sellainen show, etten oo nähny vastaavaa. Välillä nauratti, välillä piti haukkoa henkeä. Mahtava ilta jatkui seikkailulla Kansas Cityssä, kun piti päästä kotiin kunnon ukkosmyrskyn läpi. Sain mun puhelimeen tulvavaroituksen ja kaikkea. :D Päästiin kuitenkin turvallisesti takaisin!

Perjantaina oli homecoming. Ensin mentiin katsomaan koulun futisjoukkueen peliä, missä isteasiassa lauloin koulun kuoron kanssa Yhdysvaltain kansallislaulun.
Lähdin pelistä kotiin etuajassa, sillä piti ehtiä laittautua iltaa varten. Äkkiä mekko päälle, meikit naamaan ja hiukset kiharalle ja pian mun date tulikin jo hakemaan mua. Menin siis homecomingiin kaverin kanssa, jonka tunnen cross countrysta. Ilta oli kyllä tosi hauska ja nyt alkaakin sitten seuraavien tanssien odotus!

Nukkumaanmeno siis vähän venähti, mikä kostautui lauantaiaamuna. Kello seitsemän aamulla meidän bussi starttasi kohti cross country -kisoja. Väsymyksestä huolimatta kisapäivä meni tosi hyvin! Mulla oli kolme tavoitetta ja saavutin ne kaikki: 1) Selviä maaliin saakka. 2) Juokse koko matka. 3) Säilytä positiivinen fiilis koko päivän. Mun aika oli kyllä surkea, mutta ei mulla se oikeastaan kiinnostakaan, haha. Kisareissut on tosi hauskoja ja se on pääasia. Mulla on ollu vähän ongelmia jalkojen kanssa, perus rasitusjuttuja varmaan. Skippasin yhdet kisat viime viikolla, koska tällä viikolla on isot kisat ja valmentaja neuvoi antamaan jaloille vähän lepoa. Vähän pelottaa, mitä tästä jalkojen kanssa taistelusta tulee kun kisoja on vielä monet edessä, mutta aion kyllä sinnitellä tän kauden!

Yhtenä sunnuntaiaamuna lähdin koulun FBLA (Future Business Leaders of America) -kerhon kanssa vapaaehtoiseksi kehitysvammaisten urheilukisoihin lähikaupunkiin. Oli varmaan yks parhaista päivistä täällä. Aika meni nopeasti ja tapahtumassa auttaminen oli tosi palkitsevaa ja sai kyllä hyvälle tuulelle. Sen lisäksi meillä oli vielä loistava porukka mukana ja pääsin tutustumaan uusiin ihmisiin, mikä on aina plussaa täällä, kun sosiaalisen elämän eteen pitää taistella, haha.

Viime viikonloppuna oli vuorossa AFS:n leiri. Meitä taisi olla 70 vaihtaria ja meno oli sen mukainen! Pelejä, tanssia, valokuvia, jästi-huispausta (parasta!!), kansallislaulujen esittämistä, mahtavia ihmisiä, loputtomia keskusteluja matkustamisesta, kulttuureista ja kielistä, selviytymisvinkkejä, lippuseremonia ja paljon, paljon ruokaa. Jäi niin onnellinen ja väsynyt fiilis! En malta odottaa että pääsee taas viettämään aikaa edes osan tuosta porukasta kanssa.

Tämä viikko on vähän rauhallisempi kuin edeltäjänsä, vaikkakin viikonloppuna on juoksukisat sekä Wellsville days täällä mun kotikaupungissa, mikä on ilmeisesti iso juttu täällä. Eilen oli kyllä sellainen paluu arkeen -maanantai että sai tehdä kaikkensa pysyäkseen hereillä tunneilla. Perjantaina ei onneksi ole koulua joten pidennetty viikonloppu silmissä selvitään tästä viikosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti