maanantai 19. lokakuuta 2015

Pumpkins, elephants and life

Viimeisten muutaman viikon aikana oon...
DSC_0165 Fiilistellyt vihdoin tännekin tullutta syksyä. On tullut käytyä niin omena- kuin kurpitsatarhalla, suunniteltua halloween-juhlia, päästyä viimein käyttämään vilttejä ja Suomesta raahattuja lämpimiä vaatteita sekä herkuteltua kaikella mahdollisella, minkä saa pumpkin spice -makuisena.
DSC_0152
Käynyt haunted housessa (pahoittelen finglishiä) ja ollut suunnilleen itkun partaalla pelosta. Mentiin siis tällaiseen valtavaan kummitustaloon host-vanhempien ja -siskon, koulukaverin ja kahden vaihtarin voimin ja oli vähän eri meininki kuin Tivolin kummitusjunassa. Kuljettiin valtavan rakennuksen läpi, monta kerrosta, välillä pilkkopimeässä ja välillä etsittiin salakäytäviä huoneista. Talo oli täynnä ammattinäyttelijöitä pukeutuneina pelottavasti ja jahtaamassa ja ahdistelemassa meitä. Huh, en oo varmaan ikinä kiljunut niin paljon. Host-vanhemmat sai ainakin hyvät naurut kun kuunteli meidän panikointia. Mutta siis ihan mielettömän hauska kokemus kuitenkin, only in America..! Jatkettiin iltaa yökyläilyllä vaihtareiden kesken ja oli ihan huippua, toivottavasti pääsen pian taas näkemään mun tyttöjä Itävallasta ja Italiasta!
DSC_0148
Ollut tauolla juoksemisesta jalkakipujen takia mutta päässyt taas mukaan kauden viimeisiin kisoihin. Vähän meinas jo näyttää pahalta, mutta nyt tuntuu niin hyvältä olla taas juoksemassa. Toisaalta harmittaa, kun ei ole niin hyvässä kunnossa kun mitä olisi voinut olla jos olisi juossut koko kauden, mikä näkyy nyt kisoissa mutta pääasia että pystyn osallistumaan! Cross country -kautta ei olekaan jäljellä enää kuin pari viikkoa. Mulla urheilu jatkuu koripallon merkeissä, mikä tulee olemaan hmmmm... hyvin mielenkiintoista. En siis ole mikään mestari kyseisessä lajissa mutta se on ainoa tyttöjen talvilaji meidän koulussa ja haluan olla edes jossain joukkueessa joten koripallo it is!
DSC_0135
Viettänyt kokonaisen päivän valokuvaajan kanssa ottaen perhekuvia ja lisäksi musta ja siskosta räpsittiin myös senior pics -tyyppiset kuvat, vaikken senior olekaan. Oon saanut osan kuvista jo nähtäväksi ja olin tosi tyytyväinen niihin. Postaan ne tänne erillisessä postauksessa, kun saan loputkin. :)
DSC_0157
Tehnyt vapaaehtoistyötä seurakunnan nuorten kanssa ja katsonut elokuvaa kirkon takapihalla isolta screeniltä.
DSC_0166
Tavallaan kadehtinut Suomen syyslomaa, mutta sitten tajunnut etten edes ole loman tarpeessa. En oo tainnut stressata kertaakaan Jenkkeihin tulon jälkeen, mikä on aika mahtava fiilis. Olin silti aika iloinen viime viikkoisesta neljän päivän viikonlopusta, eipähän tarvinnut herätä kuudelta, kuten yleensä! :)

DSC_0375
Käynyt eläintarhassa ja renessanssifestivaaleilla, missä pääsin osaksi hypnotisointishowta ja kuinkas kävikään, tää tyttö istui siellä lavalla hypnotisoituna! Muistan kaiken mitä tein mutta oli kyllä aika jännää tavallaan menettää kontolli omasta kropasta ja rentoutua täysin. Ja kyllä, kun katsoin itseäni videolta myöhemmin, en voinut kuin nauraa.
DSC_0384
Nähnyt mun elämäni ensimmäisen Broadway-musikaalin!! Voitettiin alennusliput arvonnasta Wicked-musikaaliin ja voi pojat millanen ilta meillä olikaan. Oon nähnyt näytelmiä, oopperaa ja balettia mutta tuo show voitti kaikki sata nolla. Niin upeita näyttelijöitä, tanssijoita, asuja, lavasteita ja musiikkia että mulla tais olla halitioitunut ilme naamalla koko musikaalin ajan. Oon jo useamman vuoden haaveillut Broadway-shown näkemisestä, joten olin niin kiitollinen tästä tilaisuudesta! Voi tosin olla, että ensi helmikuussa pääsen näkemään lisää Broadwaytä, vieläpä ihan New York Cityssä. ;-)
DSC_0189
Syönyt. Liikaa. Erityisesti jäätelöä.
DSC_0142
Halunnut Skypettää monille ihmisille Suomeen, mutta tuskastunut kun aikaa ei löydy mistään välistä. Ei mulla ole mitenkään kova ikävä just nyt, mutta haluaisin vain kuulla kuulumisia kunnolla!!

2 kommenttia:

  1. voi oot päässy jo kokeen ja näkeen vaikka mitä! :-) ja aivan ihania noi kuvat susta, oot superkaunis <3

    VastaaPoista