tiistai 29. joulukuuta 2015

Joulu 2015

DSC_0547 DSC_0538 DSC_0534 DSC_0540 DSC_0548 DSC_0553 DSC_0558 DSC_0565 DSC_0569
Hyvää joulua kaikille täältäkin! Oon nyt toista viikkoa lomalla ja joulupyhätkin hurahti jo ohi. Mulle jäi tosi hyvä fiilis joulusta täällä, vaikka kovasti varoteltiin, että joulu on vaihtovuoden pahinta aikaa. Jouluaaton aamuna kyllä oli vähän haikea fiilis, täällä kun se oli ihan arkipäivä, eikä mitään kovin erityistä tapahtunut, kun taas Suomessa perhe vietti meidän jouluperinteitä siellä talven ihmemaassa, Lapissa. Me ei saatu lunta jouluksi, vaikka eilen vihdoin maa olikin herätessä valkoinen. Jouluaattona sitten laitoin Spotifysta suomalaiset joululaulut soimaan ja söin äidin lähettämiä pipareita, sekä avasin pienet paketit Suomesta. Ei ees ollu suru puserossa, vähän hassu fiilis vaan.

Joulupäivänä sitten pääsin kokemaan amerikkalaisen joulun! Aamulla pikkusisko kiskoi sängystä jo ennen kahdeksaa avaamaan pukin yöllä tuomia lahjoja. Joulusukatkin takan reunuksella oli täytetty karkilla ja muilla pikkujutuilla. Sain aivan ihania lahjoja, jotka oli kyllä niin mulle sopivia, aina Pandan lakritsista koruihin! Oli kans kiva nähdä, miten koko perhe tykästyi mun antamiin villasukkiin ja Afrikan Tähteen. Aamupäivällä leivoin yleisön pyynnöstä joulutorttuja, nää kun tykkäs niistä tosi paljon, kun tein niitä pari viikkoa sitten. (Nää tykkäs muuten kans suomalaisesta Joulutarina-leffasta, jonka tilasin Amazonista englanninkielisella dubbauksella. On ollut niin kivaa jakaa pieniä juttuja Suomesta host perheen kanssa!) Iltapäivällä lähdettiin isoäidin luo, jonne oli kokokontunut muitakin sukulaisia. Syötiin jouluateria ja jaettiin loput lahjat, jälleen kerran oli niin ihana olla kaikkien super mukavien ihmisten keskellä. Tykkäsin mun joulusta Amerikassa ihan hurjasti, vaikka olihan se erilainen. Ensi vuonna varmasti nautin suomalaisesta joulusta kaksin verroin!

Alapuolella puhelimesta sekalaisia kuvia jouluodotuksesta ja joulusta. Yksi joulukuinen perjantai laulettiin vaihtariporukalla joululauluja naapurustossa ovelta ovelle ja sen jälkeen vietettiin ''pikkujouluja''. Ekana lomapäivänä taas pääsin luistelemaan kahden ihanan tytön kanssa! Onnea on vaihtarikaverit :-)xmas1 xmas5 xmas2 xmas3 xmas4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti