perjantai 20. toukokuuta 2016

Living every moment

Huh, täällä on tapahtunut vaikka ja mitä. Niin paljon on ollut hauskoja juttuja, että vaikka kaikki ansaitsisivat oman postauksensa, nyt oli ensimmäinen hetki hengähtää blogiin pariin ja päätin ottaa nopean läpileikkauksen muutamalta viime viikolta. Pitemmittä puheitta itse asiaan!

Prom
Prom
Prom

Huhtikuun puolessavälissä oli vihdoin ja viimein prom! Nää vuoden isoimmat koulutanssit oli yksi asia, jota olin odottanut innolla jo Suomesta käsin. Vaikka vähän meinasi tulla stressiä mekosta (mun unelmamekko löytyi sitten New Yorkista) ja deitistä (menin lopulta ihan vaan kaverimeiningillä luokkakaverin kanssa, huippupäätös), oli ilta kyllä kaiken odotuksen ja jännityksen arvoinen! Voin oikeasti sanoa, että mulla oli hauskaa koko illan ajan. Härdellihän oli kokonaisuudessaan aika pitkä, kun se alkoi iltapäivällä valokuvilla ja promenadilla, jatkui päivällisellä ja itse dancella ja lopulta vaatteidenvaihdon jälkeen vietettiin koko yö koululla jatkoilla. Koululla oli vaikka mitä hauskaa tekemistä aina photo boothista kahvibaariin ja pingiksestä koripalloon ja televisioiden arvontaan, ja kotiin päästiin vasta aamuviideltä. Vähän oli naatti olo, mutta kertakaikkiaan mahtava päivä! En nyt tiedä että korvasiko wanhat, mutta aika ihana prinsessapäivä silti.


Color Run Color Run Color Run Color Run
Yksi launtai suunnattiin anivarhain Color Runiin! Heidän mainoslauseena on ''happiest 5k on the planet'' ja tää porukka kyllä allekirjoittaa ton väitteen. Viisi kilometria hujahti hetkessä värien keskellä juostessa, etenkin tällä porukalla. Lopuksi oli vielä aivan mieletön after party, joka kyllä varmisti, ettei viimeinenkään neliösenttimetri vartalosta jäänyt maalitta, hahah. Jatkettiin tyttöjen kanssa sushille ja moneen kertaan joku totesi, miten onnellinen tänään onkaan. Huippu tapahtuma ja huiput kaverit :-)

Grad
Viime viikonloppu pyöri täysin graduationin ympärillä. Vaikka en itse karvaaksi pettymyksekseni saanut osallistua, mun sisko kuitenkin valmistui ja meillä oli juhlat sen kunniaksi. Oli kuitenkin tosi kiva nähdä amerikkalainen graduation, taas näitä leffat-vs-reality -juttuja!

track
Viime aikoina on ollut tosi paljon viimeisiä kertoja, kun oon joutunut sydän särkyneenä sanomaan joillekin kavereille hyvästit heidän lähtiessä takaisin kotiin tai kun viimeisenä koulupäivänä amerikkalaisessa high schoolissa tyhjensin mun lokeron ja kävin kiittämässä opettajia. Myös mun yleisurheilukausi tuli päätökseen ihan liian pian. Tää on ollut ehdottomasti mun lempiurheilukausi ja oon saanut tosi hyviä kavereita joukkueesta. On ollut unohtumatonta treenata ja kisata yhdessä, ja oon ollut tosi kiitollinen myös valmentajalle uusien haasteiden tarjoamisesta. Mun kausi loppui valitettavasti aikaisemmin kuin muiden edustusjoukkuelaisten, sillä en pääse osallistumaan osavaltion mestaruuskilpailuihin lomareissun takia. Niimpä vikoissa kisoissa oli vähän tunteet pinnassa, mutta päälimäisenä filiksenä yleisurheilusta jäi kuitenkin onni.

Mukaan on mahtunut myös onnistunut pullataikina, vesisota, loppukokeet, tulevaisuuden sunnittelua, musikaaleja, toisen suomalaisen vaihtarin tapaaaminen ja monia juhlapäiviä. Ainiin, tämäkin tyttö täytti 18 vuotta. Synttäripäivän vietin yu-kisoissa ja viikonloppuna pidin juhlat (siis hei, amerikkalaiset juhlat. Oon edelleen alaikäinen täällä...). Tuntuu hurjalta. Taidan hokea tätä joka postauksessa, mutta aika vaan menee ihan uskomatonta vauhtia. Viime viikot on menty sellaisella nopeudella että vähän päätä huimaa, eikä tää tästä hiljenny. Huomenna lähden perheen kanssa yli kahden viikon roadtripille länteen, mistä oon niin innoissani! Siistejä juttuja tulossa, niistä materiaalia sitten jälkikäteen tännekin. Siihen asti, kivaa kesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti